Administratívne priestory ESET

Nosným motívom navrhovaného interiéru je vytvorenie pravouhlého rastra, ktorý je v exponovaných miestach akcentovaný zakrivením vo všetkých osiach. Tento koncept zvýrazňuje hlavný vstup do administratívnych priestorov a víruslabu. Priestor vstupu je ohraničený zakriveným rastrom podhľadu z fólie Barrisol, ktorá sa tiahne od stropu cez zadnú stenu až k podlahe. Recepčný pult je navrhnutý v súlade s týmto konceptom.

Podsvietená fólia Barrisol cez deň zvýrazňuje farbu podhľadu, zatiaľ čo v noci funguje ako veľkoplošné svietidlo, ktoré zafarbí interiér na zeleno. Kancelárske priestory sú navrhnuté v jednoduchom štýle s dominanciou bielej a sivej farby, paravány stolov ladia s farebným jadrom. Jadro, viditeľné z každého uhla, tvorí dominantu priestoru a v každom bloku má inú farbu s veľkoplošnou grafikou na uľahčenie orientácie.

Pracovné prostredie dopĺňajú relaxačné priestory, ktoré podporujú voľnočasové aktivity zamestnancov, budovanie tímu a povedomia značky. Ostatné kancelárske priestory sú navrhnuté v jednoduchom štýle s dôrazom na orientáciu a funkčnosť.

MIESTO Bratislava, SK
KLIENT ESET, s.r.o.
ROK 2007-2016
FOTO Peter Vološčuk, ESET, s.r.o.